Poskramianie Doktora Hashimoto. Dieta. Przemyślenia. Przepisy. Marudzenie..

Pasta z awokado

Pasta z awokado

Prosta i pyszna. A Ci, którzy twierdzą, że awokado jest mdłe, i bez smaku…niech przyniosą je dla mnie 🙂 Smakuje znakomicie z każdym rodzajem pieczywa, również tym ryżowo-styropianowym, oraz z pieczonymi batatami.

 

 Potrzebujesz tylko:

*  awokado, dojrzałe, konsystencja masła, bez problemu rozciera się widelcem

* cebula (ilość wedle uznania)

* sól, pieprz, przyprawa typu maggi (niestety, u mnie odpada, ponieważ w składzie ma drożdże)

Do dzieła:

* do roztartego awokado dodajemy pokrojoną w kostkę cebulkę, sól i pieprz: wszystko wedle uznania

* pasta jest od razu gotowa do spożycia, niestety, nie nadaje się do przechowywania, ponieważ ciemnieje, ale..kto by się tym martwił?! Zjadam całość 😉



Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.